Въпреки протестите на проукраински активисти, жителите на Берлин продължават да носят цветя

...
Въпреки протестите на проукраински активисти, жителите на Берлин продължават да носят цветя
Коментари Харесай

Жители на Берлин поднасят цветя на руски танк въпреки протеста на проукраински активисти

Въпреки митингите на проукраински активисти, жителите на Берлин продължават да носят цветя на, съобщава кореспондентът на ТАСС.
Агресивно настроени украинци хвърляха цветята и ги тъпчеха с крайници, като крещяха лозунги в поддръжка на Украйна. Много берлинчани обаче още веднъж върнаха цветята на мястото им, влизайки в битка с проукраинската страна. Законът и редът се осигуряваха от представители на локалната полиция, като понякога отделяха настрани проукраински деятели.


Хиляди хора демонстрираха в центъра на Берлин в събота в поддръжка на напъните за реализиране на мир в Украйна. Активистите се опълчиха на доставката на оръжия на Киев и по-нататъшната ескалация на конфликта и се обявиха за по-бързото осъществяване на мирни договаряния. Демонстрацията беше проведена от депутата от немския Бундестаг, някогашен началник на фракцията на Лявата партия в Народното събрание Сара Вагенкнехт, и известната немска журналистка и правозащитничка Алиса Шварцер. По данни на полицията в митинга са взели участие 13 000 души.
Въпреки възбраната на управляващите в Берлин, някои деятели пристигнаха на митинга с съветски флагове и транспаранти с надпис " Без наказания против Русия! " и „ Незабавно спрете курса на борба с Русия “. Връщайки се от митинга, мнозина поставиха червени рози и други цветя на танка, подложен пред съветското посолство в Германия от проукраински деятели. Така жителите на Германия стачкуваха против военната поддръжка на Украйна и подчертаха нуждата от мирни договаряния.
От своя страна съветското посолство в Германия заяви, че провокацията с монтирането на съветски танк пред съветската дипломатическа задача не е срещнала схващане, поддръжка и състрадание от жителите на Германия. По време на всеобщите митинги, извършени през вчерашния ден, жителите на Германия, както подчертаха в дипломатическата задача, „ доста ясно показаха поддръжката си за спокойно споразумяване на украинския спор, против ескалация посредством напомпване на режима в Киев с немски оръжия и военна техника и по-нататък стягане на антируската санкционна серпантина “.

Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
 
 
26 Фев 20237426 Фев 2023233426 Фев 202389726 Фев 202315226 Фев 202355526 Фев 20232430КоментариБраво, германци.26 Фев 2023 15:40ч.
Започнахте да се пробуждате. Слава на Россията.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати В Берлин живеят десетки хиляди руснаци26 Фев 2023 15:57ч.
Голяма част от тях направиха автошествие в поддръжка на войната в края на февруари 2022 година Сега от посолството са ги организирали да носят цветя на съветския танк. Жестът е прекомерно безсрамен и няма да завоюва утвърждението на германците.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Читател26 Фев 2023 16:08ч.
Германците обичат чорбаджията да им гърми тръбите?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Германците да ги26 Фев 2023 16:44ч.
Връщат на Путин, в случай че е правилно. То и тука има доста копейкаджии, които плачат за изпъждане към Матушката.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Гост26 Фев 2023 16:58ч.
Тези руснаци в Германия не са ли избягалите от неприятния Путин? Нещо не се вързват нещата.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян26 Фев 2023 17:34ч.
Гост 26 Фев 2023 16:58ч. - и при троловете има изострен апетит за работна ръка - парвилните струрктури набират къде каквото попадне. заради което и равнището е потресаЮщо, от години към този момент.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Много от руснаците в Берлин26 Фев 2023 17:42ч.
живеят там от времената на Студената война. Руски колонии има и в други огромни градове на някогашната Германска демократична република. Самият Путин е мишкувал в Дрезден дълги години като Комитет за Държавна сигурност (на СССР) сътрудник. Нормално през днешния ден измежду руснаците в Германия да има огромен % поддръжници на путинската политика.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Десислава26 Фев 2023 16:31ч.
Еха! Цял танк, взел участие в борба, е транспонтиран от Украйна и подложен на улица в.. Берлин? Танкът е инсталиран през нощта и се появава против съветското посолство в петък. По същото време, освен това през нощта, у нас е счупена голяма плоча от паметника на Съветската войска! Двете събития са във връзка годишнината от събитията в Украйна. Явно и двете събития са замисляни дълго и на едно и също място.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Спукана е работата на западната сатанинска либерастия,26 Фев 2023 16:37ч.
дори и да се посе*е от тръшкане и немощни детски демонстрации. Слава на Россията.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати война на НАТО против Русия не е войната на България.26 Фев 2023 16:45ч.
някой доста желае да ни въвлече в нея. Лидерите на българските политици партии, наричащи себе си „ демократични “, единомислещо поддържат американската концепция за поддържане на бойните дейности в Украйна, без да се преценяват с мнението на българските жители.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Германците, както и българите26 Фев 2023 16:46ч.
стартират да схващат, че в Украйна се води войната от Библията сред Гог и Магог, след която следва Апокалипсисът. Тази война, която е по едно и също време гражданска, религиозна, антиславянска и антируска, се подклажда от Североатлантическата терористична организация (North Atlantic Terrorist Organization), с основен юдео-талмудистки и демонски център в Съединени американски щати и със спомагателни демонски квартири в Лондон, Париж, Амстердам, Брюксел, Берлин, Мадрид, Варшава, Киев... Българите доста добре знаем, че Хазарският хаганат пороби прабългарите на най-големия наследник на хан Кубрат - хан Бат Баян, а хан Аспарух умира в борба с хазарите край Днепър. Руският княз Святослав, чиято българска майка Олга покръства Русия, унищожава Хазарския хаганат и освобождава прабългарите на хан Бат Баян (част от днешните казаци), а печенегите като съдружници на хазарите убиват княз Святослав. Цар Симеон отмъщава за княз Святослав, като разрушава и подчинява печенегите, заселва ги край Дунав и ги прави пазители на северната българска граница. Световният талмудизъм/сатанизъм води война за заличаване на славяните в Украйна и за освобождение на " витално пространство " за основаване на нов Хазарски хаганат - юдео-талмудистка страна под името " Небесен Ерусалим " (като насмешка с " Откровение " от Свети Апостол Йоан) в Днепропетровска, Запорожка, Херсонска, Николаевска и Одеска области + Крим, а на по-късен стадий + Харковска област + Кривой Рог + Уман... Германците, както и българите не би трябвало по никакъв метод да поддържат огъня на тази антихристиянска и антиславянска война, чийто свършек е Апокалипсисът - тоталното заличаване на целия свят.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съвременно робовладелство26 Фев 2023 16:48ч.
Перемога снова превратилась в зраду. Поздравление за елементарните немци от Берлин!!! - https://www.youtube.com/watch?v=mW_XY02Vvac
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Свиленчо26 Фев 2023 16:53ч.
И правнучето на дедо Бисмарк - и то карамфили в килима от цветя бучи. Дедо Бисмарк е бил другар на съветската империя и е приветствал Руско-турската война, довела до освобождението на България. Въпреки това е нарекъл балканските властни галоши " крадци на овце ". Дедо Бисмарк доста го е боязън от либерали и социалисти. Всичко товаго написа в Уикипедия. Не се тормозете да я употребявате за информация, познанието от известно време не е извънредна привилегия за погражданени даскали. Които - както знаем - хубавичко са смесили агитация и тежък принудителен манталитет в стремително нанасяното познание.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Бърнс на среща с шефа на СВР Наришкин.26 Фев 2023 17:01ч.
Доста депресираща среща. Имаше доста предизвикателно отношение от страна на Наришкин. Чувство на безочливост и надменност. Чувство, което съгласно мен отразява личното мнение на съветския президент Владимир Путин, неговата лична религия през днешния ден, че може да накара времето да работи за него, че може да смели украинците, че може да измори нашите европейски съдружници, че в последна сметка ще има политически безсилие. (c) Изгаряния - Руснаци, предайте се! - Не. - Беше много депресираща среща.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кога фашистите не са били диваци и варвари26 Фев 2023 17:25ч.
Вандали изгориха и смачкаха цветята пред танка, поднесени от берлинчани в памет на починалите бойци от съветската войска. - https://vz.ru/news/2023/2/26/1200893.html
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk26 Фев 2023 17:27ч.
Нато добре да гледа и обследва най-великия танк от ВСВ -Т34, непостижим по индикатори и до през днешния ден! Дори и Хитлер е признал това и е изкопирал някои прерогативи в Пантерите, само че тежестта, по отношение на подвижността, се оказва проблем. Точно същото в този момент, като при Абрамсите, Челънджърите, Леопардите и Леклерковете в този момент, утънали гемии!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати първи26 Фев 2023 17:29ч.
Толкова доста съветско семе има посято в Берлин още от 1945 година.... по тази причина има доста изроди, които да се кланят на съветския тапк.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Жълтопаветeн26 Фев 2023 17:41ч.
квич:D
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023121807 Фев 2023173626 Фев 2023353918 Фев 20231279
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР